Terapia – drumul spre recastigarea increderii

Vindecarea traumelor emotionale este esentiala pentru reluarea unei vieti normale, dar pretul unei sedinte de terapie poate sa le descurajeze pe cele care abia se descurca cu banii.

Specialistii recomanda cel putin 10 sedinte de terapie pentru o victima a violentei domestice, mai ales daca a reusit sa iasa din relatia abuziva. Toate provocarile noi vin cu o presiune extraordinara, care le face pe multe victime sa cedeze si sa se intoarca in relatie. Terapeutul le ajuta sa gestioneze aceasta presiune si sa depaseasca blocajele care stau in calea reusitei lor.

 

Prin acest proiect dorim sa acoperim o parte importanta din costurile terapiei pentru femeile care au nevoie de consiliere psihologica si sa acoperim integral costurile pentru un numar limitat de sedinte pentru copiii lor.

O sedinta de terapie costa in medie 120 de lei. Din aceasta suma dorim sa acoperim 100 de lei, diferenta urmand sa fie suportata de beneficiarele acestui proiect. Specialistii recomanda ca fiecare clienta sa suporte o parte din pretul terapiei ca sa aprecieze mai bine valoarea acesteia si sa aiba o motivatie suplimentara ca sa lucreze eficient cu ea insasi.

 

Apreciem ca un buget de 25000 de lei ne-ar permite sa sustinem terapia pentru 10 viitoare invingatoare (partial) si 15 copii (integral).

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

255 RON

Evenimente fundraising

31 dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Terapia – drumul spre recastigarea increderii

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

255 RON

Suma:

3

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
100 RON Suma
1 Donatii
20% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

400 RON Target
155 RON Suma
2 Donatii
38.75% Complete