SuperErou de Craciun!

Copiii iubesc supereroii, îi cer Moșului jucării noi și își imaginează mii de scenarii în care devin ei înșiși personajele principale, dobândesc puteri nemaiîntâlnite și pot să facă tot ceea ce își doresc.

Copiii care provin din relații abuzive însă își doresc să se transforme în altfel de supereroi, nu într-un joc, ci chiar în realitate, să aibă puterea să se protejeze pe ei înșiși, pe mami și uneori pe frățiorii mai mici. Fie că vorbim de violență fizică sau abuz emoțional, copiii sunt cei mai afectați, acest comportament le poate influența dezvoltarea și întreaga viață de adult.

Poate am fost chiar noi acei copii, care își imaginau cum pleacă de acasă și încep o viață nouă, o viață în care există liniște, armonie și în care se pot dezvolta frumos.

Dacă nu am avut atunci superputeri, le putem avea acum, ca și adulți care pot ajuta niște mici luptători.

Asociația Luthelo susține 32 de copii în acest moment, copii ai mamelor învingătoare, care au trecut peste toate obstacolele și au părăsit relația abuzivă în care erau. Încearcă să construiască o viață mai bună pentru ele, dar mai ales pentru cei mici.

Această susținere ia multe forme, de la plata chiriei, la asigurarea alimentelor și hainelor, echipamentelor necesare pentru școală, până la ședințe de psihoterapie, vizite la dentist, toate adaptate situației specifice a fiecărui copil.

Bugetul proiectului: 10.000 lei

Împreună le putem face acest Crăciun mai frumos, arătându-le că supereroii suntem chiar noi. Implică-te!

[ Show more ]

Donatii:

17,417 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: SuperErou de Craciun!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

17,417 RON

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: SuperErou de Craciun!

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

Donatii

Pagini fundraising