Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Oana Buturas Asociația Luthelo

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Multe femei se tem să iasă dintr-o relație abuzivă pentru că nu au unde să locuiască după ce pleacă. Există câteva adăposturi înființate de ONG-uri, care au însa locuri puține și găzduiesc cu prioritate victime ale violenței fizice în pericol de moarte.

Sunt și alte categorii de femei abuzate care au nevoie de un acoperiș deasupra capului, iar Asociația Luthelo vrea să le ajute și pe acestea. Prin proiectul ”Un acoperiș deasupra capului” vor să susțină pentru început 10 femei și pe copiii acestora asigurându-le trei luni de chirie și plata pentru o parte din cheltuielile de întreținere.

Odata ce se vor simți în siguranță și liniștite, ele pot demara procedurile juridice pentru divorț, iar colaboratorii asociației le vor ajuta să-și găsească de lucru și să-și asigure un venit ca să se descurce singure.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

Prin proiectul ”Un acoperis deasupra capului” vrem sa sustinem pentru inceput 10 femei si pe copiii acestora asigurandu-le trei luni de chirie si plata pentru o parte din cheltuielile de intretinere.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Oana Buturas : Asociația Luthelo
Cel mai frumos cadou de ziua mea