Daruiesc ziua mea de nastere Invingatoarelor! Daruieste cu mine!

 

Iulia Ghevrea Asociația Luthelo

1% Complete
50 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Servus,

Sunt Iulia, sunt o mama si o sotie fericita insa candva am fost un copil care a invatat devreme ce inseamna abuzul si violenta domestica iar treaba asta mi-a marcat viata de adult. Tu stii cum e sa te simti in siguranta, eu stiu cum este si sa NU te simti in siguranta. Noi stim...insa alte persoane habar nu au ce este aceasta siguranta. Sunt un om care iubeste sa ajute oamenii cand au nevoie si stiu foarte bine ca majoritatea victimelor violentei domestice din Romania, o majoritate intr-un numar urias chiar si dupa 30 de ani de democratie, nu cere ajutor, nu spune ce are nevoie: victimele abuzului si violentei devin usor victimele unui sistem romanesc schilod, nefunctional, abuziv la randu-i de multe ori. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, sustinuta prin munca colosala de Asociatia Luthelo o asociatie ca face ( la propriu) minuni pentru femeile victime ale violentei domestice. Misiunea unica si clara a acestei asociatii e sa ajute victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Sunt alaturi de ele din prima clipa in care victimele ii cauta si le cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajuta sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil/copii, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca viata, stima de sine si sanatatea mentala. Toate aceste lucruri nu pot fi realizate fara fonduri, iar asociatiile nu se pot sustine fara noi, comunitatea celor ce PUTEM.

Aceste minuni nu vin usor iar o astfel de asociatie, condusa tot de o mama, are nevoie enorma de sustinere, mai ales acum cand intampina dificultati mari in sustinere si cand numarul victimelor este in crestere, ca peste tot in lume - efect al pandemiei globale... 

Imi doresc sa sarbatoresti cu mine si cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună ajutam sa refacem viitorul unor persoane care fara ajutorul nostru prin  asociatii precum Luthelo, ar avea un viitor compromis si supus suferintei! Impreuna putem rescrie povestile unor copii, putem 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro  pentru proiectele asociatiei Luthelo!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

SUSŢIN PROIECTUL

Apara-ti drepturile!

Multe dintre invingatoarele noastre intampina greutati mari in gasirea unui avocat potrivit si in acoperirea onorariilor. Din acest motiv, am lansat proiectul „Apara-ti drepturile!”, prin care vrem sa adunam fonduri ca sa acoperim o parte din cheltuielile juridice pentru femeile pe care le ajutam, inclusiv deplasarea pentru prezenta la procese si pentru reprezentarea juridica in alte orase.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Orice femeie indiferent de statutul ei merita o viața liniștita ,nu trăită in frica si teroare.
22 Oct 2020
Iulia Ghevrea : Asociația Luthelo
Daruiesc ziua mea de nastere Invingatoarelor! Daruieste cu mine!