#CrestemInvingatoare

 

Roxana Costea Asociația Luthelo

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ajuta o victima asa cum are cu adevarat nevoie! Asta am invatat chiar de curand.

Tu ti-ai imaginat cum e sa ai grija zilei de maine? O zi in care nu ai unde pune capul? Inmulteste cu inca trei, daca asta este numarul copiilor tai.

Nicoleta este beneficiara Asociatiei Luthelo. In plina stare de urgenta a fugit de acasa cu cei trei copilasi. E mai mult decat curaj. E grija pentru viata ei si responsabilitate pentru cei mici. Acum cei trei copilasi sunt mult mai linistiti departe de agresor.

Fiecare donatie pentru ziua mea cladeste acoperisul ei. Haideti sa transformam cel mai frumos cadou de ziua mea in caldura si linistea unui camin.

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

Prin proiectul ”Un acoperis deasupra capului” vrem sa sustinem pentru inceput 10 femei si pe copiii acestora asigurandu-le trei luni de chirie si plata pentru o parte din cheltuielile de intretinere.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Ovidiu

70 RON
26 Jul 2020
La multi ani binecuvantati, Roxana!
24 Jul 2020
250 RON
❤️
16 Jul 2020
Să îți dea Dzeu multă sănătate și putere de muncă, "să prăjiturezi" mulți ani de-acum înainte
15 Jul 2020

Anonymous

150 RON
LMA!
15 Jul 2020
15 Jul 2020

Anonymous

150 RON
15 Jul 2020
14 Jul 2020

Anonymous

100 RON
12 Jul 2020

Ileana & Bogdan

50 RON
La mulți ani draga Roxana! Sa ai un an plin de bucurii si împliniri alături de frumoasa ta familie si sa iti pastrezi acest suflet darnic si marinimos, care aduce fericire in vietile oamenilor care te înconjoară!
08 Jul 2020

Adina

50 RON
Te pupam! Să ai o zi minunata!
08 Jul 2020
Roxana Costea : Asociația Luthelo
#CrestemInvingatoare