Asociația Luthelo

Apara-ti drepturile!

Status: Fundraising

Multe dintre invingatoarele noastre intampina greutati mari in gasirea unui avocat potrivit si in acoperirea onorariilor. Din acest motiv, am lansat proiectul „Apara-ti drepturile!”, prin care vrem sa adunam fonduri ca sa acoperim o parte din cheltuielile juridice pentru femeile pe care le ajutam, inclusiv deplasarea pentru prezenta la procese si pentru reprezentarea juridica in alte orase.

[ Show more ]

7,475 RON

Sumă:

Galantomi:

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cele mai multe victime ale violentei domestice se tem sa plece pentru ca sunt amenintate ca vor ramane fara copii. Iesirea dintr-o relatie toxica este urmata, de cele mai multe ori, de probleme majore: separarea, divortul, stabilirea pensiei alimentare, a custodiei, domiciliului si programului de vizitare a copiilor etc.

Recomandam rezolvarea acestor probleme pe cale juridica, mai ales atunci cand sunt implicati si copii. Statisticile arata ca abuzul continua si dupa iesirea din relatie, iar abuzatorii incearca prin orice mijloace sa convinga victimele sa se intoarca inapoi in relatie.

Bugetul necesar pentru asemenea servicii poate sa difere substantial, in functie de complexitatea cazurilor, de numarul de ore de consiliere si de reprezentare juridica si de nevoile de deplasare a victimelor in alte localitati. Apreciem ca suma de 4750 de lei poate sa acopere rezonabil nevoile unei viitoare invingatoarea – un buget de 47500 de lei ne poate ajuta sa oferim sprijin pentru zece astfel de cazuri.