Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Svetlana Razmerita Asociația Luthelo

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Pentru că a rămas doar o lună până la ziua mea (9 iulie) am decis ca anul acesta să o sărbătoresc altfel :) Bucuria pe care o simți atunci când ajuți pe cineva care are nevoie nu se poate descrie în cuvinte... cunosc acest sentiment încă din perioada când făceam voluntariat. De aceea, am decis să-mi donez ziua de naștere unei asociații dragi mie, care chiar se implică și ajută FEMEILE AFLATE ÎN IMPAS, femeile care sunt ABUZATE, care trec prin VIOLENȚĂ DOMESTICĂ, TRAUME. Una dintre metodele de ajutor este aceea de a le oferi consiliere și terapie psihologică, întrucât este foarte importantă. Știu cum e să beneficiezi de ajutorul lor, m-au susținut și încurajat să merg la psiholog atunci când pur și simplu am simțit că nu mai fac față anumitor situații, când am simțit că am nevoie de sprijin, iar asta m-a ajutat să-mi recapăt încrederea, să înțeleg că e sănătos să cer ajutor atunci când simt că am nevoie. Or, într-o situație de violență și traume, vizita la psiholog îți poate oferi o soluție. Încercați doar să vă imaginați, că în astfel de situații suferă nu doar femeile, ci și copiii, iar Asociația Luthelo îi ajută și chiar se dedică în astfel de cauze. Care e dorința mea? Dacă mă cunoașteți sau dacă vreți să-mi oferiți un cadou virtual, sau pur și simplu empatizați cu gândurile mele, vă rog să mă ajutați să colectăm împreună o anumită sumă de bani pentru a contribui la o faptă bună. Banii vor fi folosiți pentru a oferi terapie în situațiile descrise mai sus. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

Vindecarea traumelor emotionale este esentiala pentru reluarea unei vieti normale, dar pretul unei sedinte de terapie poate sa le descurajeze pe cele care abia se descurca cu banii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Ionut Oprisan

178 RON
26 Jun 2021
La multi ani Svetlana! Iti doresc succes in tot ce faci si sa ai parte numai de lucruri bune :)
13 Jun 2021
11 Jun 2021
11 Jun 2021
Sper ca aceasta mica suma sa ajute. La mulți ani fericiți
08 Jun 2021
Bravo Svetlana și la mulți ani!
08 Jun 2021
07 Jun 2021
07 Jun 2021
02 Jun 2021
Svetlana Razmerita : Asociația Luthelo
Cel mai frumos cadou de ziua mea